Prirodnjak

Cajevi i ostali prirodni napici


  Кантарион чај

  Delite
  Admin
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 23
  Datum upisa : 21.04.2012
  Godina : 62
  Lokacija : Glavica

  Кантарион чај

  Počalji  Admin taj Pon Apr 23, 2012 1:05 pm
  Једна од најбоље чуваних европских тајни сада је прешла и језерце је једнако популарна у Сједињеним Државама. Са клиничке депресије достигла ниво епидемије, не може доћи прерано. Процењује се да 10% становништва пати од депресије у сваком тренутку. У прошлости, људи би било само живе са дробљење симптомима овог менталног поремећаја, или ће ићи на антидепресивима које би потенцијално могле да долазе нежељене са мноштвом споредних ефеката. Међутим, постоји биљни лек који је већ коришћен за година у земљама попут Немачке. Кантарион чај делује на сличан начин у телу на друге рецепте, али природно и без што већем броју потенцијалних нежељених ефеката.

  Није ни чудо да постоји биљка која је у стању да лечење депресије на исти начин као и ових других лекова, јер многи од њих су на основу биљака и природних лекова. Међутим, оно што је изненађујуће је колико ефикасно може бити једна биљка. Начин на који Кантарион чај делује у телу је ограничавајући производњу хемијске познат као моноамино оксидазе. Ово се природно производи у телу, али понекад може бити повезана са депресијом. Ограничавајући своје активности, симптоми клиничке депресије, укључујући и промене у исхрани и спавање навике, осећај ниског самопоуздања и општа слабост и летаргија, могу сви бити укинута.

  Ако узимате кантарион цај пре него додатак у пилуле или капсула, мораћете да самостално лечити око три пута дневно за најбоље ефекте. Иако можете да направите сопствену чај са сувим цвећем, то је далеко лакше да једноставно користите припремљену кесу која се вец мери, а онда стрмим ово за неколико минута у кључалој води. Према клиничким студијама у Европи, пије чај за неколико недеља могу направити исто толико разлике у учесталости симптома као рецепт помоћу антидепресиви, у многим случајевима.

  Постоји неколико нежељени ефекти који су повезани са редовном употребом чаја Ворт Сент Џонс, али ништа да се пореди са споредних ефеката које би иначе доживљавамо. Повећана осетљивост на светлост је уобичајено код оних са фер коже, на пример. Да бисте сазнали више о потенцијалним опасностима или споредних ефеката, то је добра идеја да разговарате са лекаром пре почетка континуираног коришћење било ког биљног лека. Такође може бити нежељена реакција ако комбинујете коришћење овог чаја са алкохолом или другим дрогама, па они су најбоље избегавати.

   Sada je Sre Mar 27, 2019 1:07 am